Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Reparació i substitució de finestres a Girona

 
 
 
 
 

Reparació i substitució de finestres a Girona

Si les vostres finestres estan en mal estat, reemplaçar-les per finestres de doble panell i energèticament eficients pot reduir significativament les seves factures de calefacció i refrigeració, alhora que afegeix valor i atractiu a casa seva.

En aquest article, us mostrarem els diferents materials que utilitzem a TancamentsAlbert, per a les reparacions i substitucions de finestres a Girona.

No obstant això, la selecció de les finestres adequades per a casa pot ser aclaparadora, tenint en compte tots els estils, materials i característiques que estan disponibles per triar. A més, atès que aquest projecte és una inversió important i s’espera que les noves finestres durin fins a 20 anys, fer alguns deures abans de prendre una decisió pot estalviar mals de cap més endavant.

Finestres noves o de substitució a Girona

 

Una de les primeres decisions que ha de prendre un propietari és triar entre finestres “noves” o “de substitució”. Aquí hi ha la diferència:

Finestres noves

Les finestres noves solen instal·lar-se quan el propietari vol canviar la mida o la forma del buit de la finestra actual i posar una finestra completament nova al seu lloc. Això generalment requereix el treball d’un contractista per completar la instal·lació i la fusteria circumdant.

Tot i que les finestres noves solen costar més que les de substitució, la mà d’obra addicional augmenta el preu total. Un gran avantatge de les finestres noves és que té l’opció de canviar completament l’aspecte i la sensació de casa tant per dins com per fora.

Característiques de les finestres que hi ha al mercat

 

Alumini

Les finestres dalumini són robustes, fortes i segures, per la qual cosa són ideals per a certes condicions estructurals difícils. Són molt duradores, ja que l’alumini és un metall no ferrós que no és susceptible d’oxidar-se o corrosionar-se, i també és resistent a la deformació.

L’inconvenient és que l’alumini és un conductor tèrmic, per això el material no és molt eficient des del punt de vista energètic.

L’alumini no es fa servir habitualment per a aplicacions residencials, però aquestes finestres són l’opció adequada per a moltes estructures comercials.

Finestres de PVC

Les finestres de PVC són una innovació relativament nova, i s’estan utilitzant amb més freqüència a mesura que passa el temps. Es requereix un manteniment mínim i el material mai no es deteriora. Les finestres de PVC són més resistents que les de vinil, de manera que el material pot ser lopció adequada per a vidres especialment grans.

Finestres de fusta

No hi ha dubte que les finestres tradicionals de fusta queden bé i són fàcils de personalitzar quan es fa servir aquest material natural. Les finestres de fusta proporcionen un alt nivell d´aïllament i són tan fortes estructuralment com eficients energèticament.

Els inconvenients són la necessitat d’un manteniment continu per evitar que es deformin i es deteriorin i que les finestres de fusta són molt cares en comparació amb altres opcions.

Si estàs interessat a substituir les teves finestres, o tens algun dubte, consulta’ns, sense compromís, a TancamentsAlbert, reparació i substitució de finestres a Girona, estarem encantats d’ajudar-te. Donem solució en fusteria d’alumini i PVC a tota Girona i rodalies.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×