Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Metal parts

Alumini

Els perfils d’alumini han aconseguit unir de forma totalment harmònica la funcionalitat i l’economia amb el disseny i l’elegància.

Els processos d’extrusió d’alumini, juntament amb els posteriors tractaments superficials als que veu sotmès el material i la col·locació de materials plàstics que provoquen el trencament del pont tèrmic, permeten aconseguir una fusteria d’alumini que destaca per la seva qualitat i per les seves prestacions aïllants d’alt rendiment.

Tancaments Albert també ofereix la possibilitat de fabricar combinacions de les mateixes o fins i tot la utilització d’altres sèries i de tipus d’obertura no especificats.

Treballs realitzats

Si creu que fa falta una renovació a les seves finestres a Girona, ​​però vol mantenir el seu pressupost controlat, descobreix que posar-se al dia en quant a confort, eficiència i estètica està. a l’abast de la seva mà. Així, disposem d’un bon catàleg de finestres i portes realitzades en PVC amb dissenys que responen als estàndards actuals.

 
La nostra missió és la de facilitar-li aquesta actualització que desitja donar-se a la seva habitatge o inclosa la instal·lació de zero en un nou equipament, i per això estem a disposició de realitzar projectes clau a mà.
×

Escriu-nos per whatsapp!

×