Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

PVC i vidre

El PVC s’ha imposat, durant les últimes dècades, com a principal material utilitzat en la fabricació de tot tipus de tancaments. Aquest fet no és fruit de la casualitat; les seves qualitats de duresa i durabilitat, a més de les seves característiques aïllants, l’han convertit en l’opció preferida per a la majoria de clients que busquen unes bones prestacions en conjunt amb un baix manteniment i un preu ajustat.

 

A més de les diferents tipologies destacades en la present pàgina web, Tancaments Albert també ofereix la possibilitat de fabricar combinacions de les mateixes, la fabricació de finestres cures o fins i tot la utilització d’altres sèries i tipus d’obertura no especificats.

 

El coeficient de conductivitat tèrmica del PVC és 1235 vegades inferior que el de l’alumini i 1,35 vegades més baix que el d’un molt bon aïllant tèrmic com la fusta; aquest fet assegura unes mínimes pèrdues de calor o fred a l’interior de l’habitatge. L’escassa conductivitat tèrmica i la total estanquitat del sistema, permeten mantenir la temperatura a l’interior de casa nostra a un nivell òptim amb l’estalvi de calefacció o aire condicionat que això implica.

 

Acústicament parlant, la capacitat aïllant de les finestres de PVC ve donada tant per les característiques del material com per les juntes d’envidrament i estanquitat. La reducció de soroll a l’interior de l’habitatge pot ser fins a 16 vegades inferior que el soroll exterior, fet que aporta uns nivells de confort i tranquil·litat excepcionals.

 

La resistència a l’abrasió, als cops i al desgast del material impliquen un mínim manteniment; diferents estudis certifiquen una bona durada del color inicial del producte i de les característiques mecàniques de la finestra. La seva gran resistència als àcids bàsics li aporta una gran durabilitat, fins i tot amb circumstàncies climatològiques agressives, com per exemple, en zones costanera o industrials.

 

El PVC és un material sostenible. La seva composició, on un 57% és simplement sal, el converteix en un material poc dependent del petroli. Aquestes característiques, juntament amb la reducció d’emissions de CO2 que implica la seva utilització i la possibilitat de ser reciclat fins a deu vegades sense perdre les seves propietats originals (segons normativa europea), el converteixen en un material perfectament amigable per al medi ambient.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×