Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Tothom vol que casa sigui el més segura possible, i és fàcil malbaratar en la millor seguretat per a la porta principal o posterior, càmeres de seguretat, etc. No obstant això, potser ignoreu una de les principals bretxes de seguretat… les vostres finestres. Hi ha diverses coses que pot fer per assegurar les seves finestres i mesures que pot prendre amb elles per mantenir la seva família fora de perill.

 

 

Seguretat del pany de la finestra

 
 
 

De vegades els mètodes senzills són els millors, invertir en un bon pany de finestra us ajudarà a protegir la seva llar. Hi ha diversos panys que podeu instal·lar, però la millor opció és optar per un pany voluminos que es pugui veure des de l’exterior, ja que un lladre pot veure això i decidir seguir endavant. Si teniu finestres modernes de PVC, és més que probable que vinguin amb un bon pany, a més, com més forts i robustos semblin els marcs de les seves finestres, menys probable serà que un lladre intenti entrar-hi.

Pany de seguretat: és un forrellat que travessa la finestra per evitar que s’obri i que es pot bloquejar i desbloquejar amb una clau, normalment instal·lada a les manetes de la finestra.
Panys per a finestres de guillotina: es col·loquen a prop del marc de la finestra o de la porta i pivoten sobre la finestra assegurant-la al seu lloc.

Pany de passador de finestra: un passador gran que encaixa en el marc de la finestra per mantenir tancada.

 

Vidre reforçat

 
 

Hi ha diverses maneres de reforçar les finestres amb material segur.

Vidre temperat: és més durador que el vidre tradicional i més difícil de trencar. També és l’opció més econòmica per reforçar les finestres.

 

Vidre laminat: també s’anomena vidre de seguretat. Normalment, el vidre laminat té una capa de vinil entre els dos vidres normals. Perquè un lladre pugui trencar-lo, haurà de copejar-lo repetidament al mateix lloc. Això no només és un treball dur, sinó que causarà molt de soroll, actuant com un element de dissuasió per a un lladre.

Si el vostre veí sent un sol soroll fort, deixarà de fer el que està fent per veure si ho torna a sentir, una vegada que ho senti diverses vegades, és més probable que actuï.

Si voleu anar a l’extrem, podeu considerar la possibilitat d’obtenir un vidre antibales o un vidre de malla metàl·lica, que no són els materials habituals per a una casa familiar i, encara que poden costar més, no tenen més beneficis per a una família que les altres opcions .

 

Pel·lícula de seguretat per a finestres

Aquesta és una gran alternativa si no té o no vol vidre temperat o laminat. Les pel·lícules de seguretat per a finestres estan fetes de polièster, que s’aplica al vidre per mantenir-lo unit si es trenca. Aquesta és una gran opció si vol millorar les seves finestres però no vol reemplaçar el vidre, la pel · lícula es pot aplicar després de la instal · lació i per tant es classifica com un producte dadaptació.

 

Barres de seguretat per a finestres

 

Pot ser que les barres a les finestres no siguin les més agradables des del punt de vista estètic, però proporcionen una mesura de seguretat molt eficaç per a la seva llar. En primer lloc, espantaran els lladres pel sol fet de ser-hi, i fins i tot si algú vol trencar la finestra, no podrà travessar les barres. No és lopció més popular, però algunes empreses sespecialitzen en la fabricació de reixes per a finestres que sadapten a laspecte de casa i no són massa intrusives.

A més, així no t’has d’acordar de tancar les finestres cada vegada que surtis de casa; la protecció sempre hi serà. Tot i això, alguns experts en seguretat desaconsellen col·locar-les, ja que les finestres no són un punt de sortida secundari en cas d’emergència, com un incendi.

 

Restrictors de finestres

 

Es fixen a la finestra i al marc i restringeixen lús de la finestra. Impedeixen que la finestra s’obri completament, cosa que dificulta que un lladre entri a casa a través d’aquestes finestres restringides. Els limitadors de finestres es poden utilitzar en la majoria dels tipus de finestres, incloses les de fusta, metall i PVC.

També són una bona forma de permetre que la seva finestra estigui lleugerament oberta sense permetre que els nens o les mascotes s’hi enfilin i es posin en perill.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×