Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Les finestres de PVC s’han convertit en una opció popular en la construcció i renovació d’habitatges a causa dels seus nombrosos avantatges, com l’eficiència energètica, l’aïllament acústic, la durabilitat i el baix manteniment. No obstant això, per aprofitar al màxim aquests avantatges, és fonamental que la instal·lació es faci de manera correcta.

En aquest article, us proporcionarem informació essencial sobre el que heu de saber sobre la instal·lació de finestres de PVC:

Preparació prèvia a la instal·lació: Presa de mesures precises: És crucial mesurar amb precisió les obertures on s’instal·laran les finestres de PVC.

Cada finestra s’ha d’ajustar perfectament al vostre espai corresponent per garantir un segellat hermètic i un funcionament òptim. Elecció de la finestra adequada: Tingueu en compte factors com la mida, el tipus d’obertura (batent, oscil·lant, etc.), el nombre de fulles, el color i l’acabat.

També és important triar el nivell d’aïllament tèrmic i acústic adequat per a les teves necessitats. Eines i materials necessaris: Reuneix les eines necessàries per a la instal·lació, com ara trepant, nivell, martell, tornavisos, esquadres, etc. També necessitaràs materials com escuma de poliuretà, segellador, clavilles i cargols.

Manteniment i cura de les finestres de PVC

Les finestres de PVC són una excel·lent opció per a la llar gràcies a la seva durabilitat, eficiència energètica i baix manteniment. No obstant això, per prolongar la vida útil i mantenir el bon funcionament, és important fer un manteniment periòdic.

Et compartim alguns consells per a la cura i el manteniment de les finestres de PVC:

Neteja regular: Freqüència: La freqüència de neteja dependrà de l’entorn on es trobin les finestres. En zones amb més contaminació, es recomana netejar-les cada tres mesos.

En ambients menys contaminats, dues vegades l’any pot ser suficient.

Productes de neteja: Utilitza un drap o baieta suau juntament amb un producte de neteja neutre diluït en aigua tèbia. Evita l’ús de productes abrasius, dissolvents, acetona o alcohol, ja que poden fer malbé la superfície del PVC. Assecat: Asseca acuradament les finestres amb un drap suau després de netejar-les per evitar la formació de taques.

Manteniment dels marcs: Revisió de les juntes:

Comproveu periòdicament l’estat de les juntes de goma que segellen les finestres. Si estan brutes o danyades, reemplaça-les per unes de noves per garantir un bon aïllament.

Lubricació: Lubrica les parts metàl·liques mòbils de les finestres, com frontisses i panys, amb oli de silicona o vaselina una vegada a l’any per assegurar un funcionament suau.

Taques: Elimina les taques que puguin sorgir en els marcs de PVC com més aviat millor amb un drap humit i un producte de neteja adequat.

Manteniment dels vidres: Neteja:

Neteja els vidres amb un netejavidres comú i un drap suau. Evita l’ús de productes abrasius o rasquetes, ja que podrien ratllar el vidre.

Assecat: Asseca els vidres amb un drap suau després de netejar-los per evitar la formació de ratlles.

Taques: Elimina les taques difícils dels vidres amb vinagre blanc diluït en aigua o amb una solució de bicarbonat de sodi.

Consells addicionals: Protecció contra el sol:

Per evitar que els marcs de PVC es decolorin amb la llum solar directa, pots instal·lar tendals o persianes. Ventilació adequada: Obre les finestres amb regularitat per permetre la circulació de l’aire i evitar l’acumulació d’humitat, que pot afavorir l’aparició de floridura. Inspecció professional: Es recomana fer una inspecció professional de les finestres cada dos anys per detectar i solucionar qualsevol problema potencial.

 

×

Escriu-nos per whatsapp!

×