Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

A TancamentsAlbert hem identificat un gran nombre d’avantatges que aporten la persianes a la seva llar i que expliquen part del seu èxit en les construccions d’Espanya i de molts altres països. Entre elles, destaquen les següents:

 

Les persianes modernes són silencioses, funcionen amb suavitat i estan disponibles en una gamma de colors dissenyada per a complementar l’exterior de la seva casa, alhora que ofereixen nivells superiors de protecció.

 

També ofereixen a les empreses una millora respecte a les persianes del passat per a aconseguir un aspecte totalment professional. Les persianes de seguretat protegeixen la seva casa contra les inclemències del temps, i molt més.

Comprovi les tres formes en què les persianes poden evitar que els elements danyin la seva propietat de les inclemències del temps:

 

1. Les persianes eviten la brutícia

En els forts vents causats pels grans fronts de tempesta que es mouen a través del paisatge, qualsevol element no assegurat pot convertir-se en un perill per a la seva casa. Amb persianes, vostè pot protegir les seves finestres de ser trencades per la caiguda de branques d’arbres a més d’evitar la pols o la brutícia provinent de la pluja o la pol·lució.

Quan les seves finestres romanen intactes, també eviten que les fulles, la brutícia i l’aigua de pluja causin encara més danys a l’interior de la seva casa.

 

2. Les persianes mantenen allunyats als insectes i als animals

Amb la temporada estival i les altes temperatures de l’estiu, els mosquits i altres insectes surten en massa, per la qual cosa mantenir els insectes fora de la seva casa és una alta prioritat. Les persianes no ofereixen cap punt d’entrada per a aquestes plagues, i proporcionen una protecció addicional contra altres animals al seu jardí.

Els ocells i els esquirols poden ser visitants benvinguts al seu jardí, però si un d’ells entra accidentalment a l’interior, poden causar danys importants. Els tendals de seguretat els mantenen fora, on han d’estar.

 

3. Les persianes protegeixen els seus objectes de valor dels danys causats pels raigs UV

Quan el sol abrasador colpeja les seves finestres, fa alguna cosa més a escalfar la seva casa. La llum ultraviolada també provoca la descoloració dels seus mobles, catifes, paper pintat, pintura i obres d’art amb el temps. Això pot disminuir significativament el valor del mobiliari interior de la seva casa.

Les persianes no sols serveixen per a la seguretat nocturna: Pot utilitzar-les amb regularitat per a bloquejar la llum solar més intensa de la tarda i protegir el seu interior de la descoloració i altres danys.

 

4 Aïllament acústic

El calaix de persiana amb làmines sintètiques *insonorizantes permet aïllar del soroll les estades sobretot en nuclis urbans grans i amb molt de soroll de trànsit, obres, etc., frenant la contaminació acústica i millorant la qualitat de vida de les persones.

Això fa que siguin una molt bona inversió per a qualsevol propietari d’una casa o negoci interessat a treure el màxim profit de la seva propietat.

 

Truqui’ns avui al 661 279 397 o posi’s en contacte amb nosaltres per a saber més sobre els nostres productes de protecció solar i serveis d’instal·lació.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×