Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Mosquiteres per a les finestres a Girona

La instal·lació de mosquiteres a Girona ha augmentat els darrers anys per evitar la intrusió d’insectes a la llar. L’augment del nombre d’insectes a causa de l’escalfament global i de les malalties que transmeten ha fet que es prengui consciència de la necessitat de protegir-se contra la seva intrusió.

A més, les mosquiteres redueixen significativament el nivell de pols a les nostres llars i eviten que les nostres mascotes s’escapin, alhora que proporcionen el benefici de ventilar la llar.

Les mosquiteres són especialment importants per protegir els grups més vulnerables: dones embarassades i nens menors de cinc anys.

Opcions i característiques

Pantalla enrotllable vertical

La mosquitera preferida, discreta, funcional i pràctica, sobretot perquè s’hi instal·la ràpidament. Es pot obrir i tancar amb facilitat i seguretat, fins i tot per als nens i les persones grans, gràcies al nostre sistema d’elevació progressiva. Un altre avantatge d’aquesta mosquitera és que es pot deixar al seu lloc però enrotllar-se a l’hivern perquè entri més llum a l’habitació.

Cobreix gairebé tots els buits de portes i finestres dalumini i PVC i té una profunditat de 40 mm (ja que la caixa té 39 mm de profunditat).

Mosquitera de marc fix

De tota la gamma de mosquiteres, aquesta és la versió més tradicional i la millor opció per a les finestres amb reixes, per exemple. Econòmica i funcional, la mampara de marc fix pot instal·lar-se en el marc de la finestra oa la paret amb el sistema de clips o cargolant directament a través dels perfils. A més, els raspalls es poden inserir de manera que no hi hagi cap forat entre la paret i el perfil de la pantalla.

Encara que no es pugui obrir o tancar, es pot desmuntar fàcilment per netejar-lo o emmagatzemar-lo.

Mosquitera prisada

L’estètica i la protecció contra els insectes poden anar de la mà. La mosquitera prisada no només proporciona una barrera contra qualsevol insecte, sinó que també ofereix una persiana amb estil.

Senzill i sofisticat, té laspecte duna persiana veneciana i es pot ajustar en alçada. Es pot retallar fins a 10 cm a cada costat i ocupa 5 cm d’alçada quan es retreu amb el cordó.

És, sens dubte, la mosquitera més adequada per a qualsevol obertura de finestra petita o que doni a una claraboia.

Pantalla extensible o telescòpica

La mosquitera més barata, senzilla i fàcil d’instal·lar.  No es necessiten eines per tallar perfils, foradar o cargolar. Només ho has de comprar i muntar. És la solució perfecta si busca una mosquitera portàtil i temporal per cobrir el buit de la finestra. Només ha d’obrir-lo i lliscar els dos marcs entre si i introduir-los a les guies de la seva persiana. En tancar la persiana, aquesta es tancarà contra la part superior de la pantalla i, per tant, tancarà el buit.

Us recordem que a TancamentsAlbert, mosquiteres a mida a Girona, us podem assessorar sobre la millor mosquitera per a instal-lar a casa seva .Parem els peus els mosquits tigres amb les mosquiteres girona.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×