Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Millors opcions per millorar l’aïllament de les finestres

 
 
 
 

 

L’ aillament des les finestres és una forma efectiva d’aïllar les finestres per a l’hivern i fer que la seva llar sigui més càlida durant tot l’any. Si voleu mantenir la vostra llar càlida.

Les finestres i les portes poden deixar sortir la calor de casa si no són energèticament eficients. El resultat és que heu de fer funcionar la vostra calefacció constantment per mantenir una temperatura agradable. Un altre efecte secundari daixò és el fet que les seves factures denergia són més altes del necessari.

 

Això fa que sigui molt important aïllar les finestres a lhivern i en qualsevol època de lany. Les finestres poden deixar sortir la calor a través dels marcs, les costures i el vidre. Afortunadament, hi ha solucions que et poden ajudar amb els diferents requisits de cadascú.

Aïllar les finestres  és simplement una qüestió d’assegurar-se que no tingui esquerdes o fuites que deixin entrar corrents d’aire fred o que l’interior s’escalfi.

Aquí hi ha alguns consells professionals per mantenir la seva llar càlida durant les estacions més fredes i com aïllar les finestres de manera més efectiva.

 

1. Aïlleu les vostres finestres per a l’hivern amb envidrament secundari

 

Si voleu una solució a llarg termini per aïllar les seves finestres, us recomanem un envidrament secundari. El vidre secundari és un panell de vidre amb un marc discret que s’instal·la a l’interior de les finestres. La petita quantitat despai entre la finestra i el vidre secundari crea una zona damortiment on l’ aire no pot circular. Com a resultat, aquesta capa serveix per aïllar les finestres, atrapant la calor i no deixant-la sortir.

 

Amb vidre secundari, poden millorar el rendiment tèrmic de les finestres sense afectar l’aparença exterior. A més de mantenir la seva llar càlida de forma discreta, ofereix un aïllament equilibrat alhora que garanteix una ventilació adequada. Els marcs no afecten l’aparença de casa, ni per fora ni per dins.

 

A més, és una solució a llarg termini, ja que els marcs es poden girar o lliscar per obrir-los quan vulgueu obrir les finestres. Tampoc afecta la quantitat de llum solar que rep, deixant que la calor del sol calenta casa seva.

 

La millor part és que el nostre envidrament secundari té un preu competitiu. De fet, també pot obtenir les cotitzacions amb força facilitat, només amb contactar-nos amb el que necessita. Això fa que el vidre secundari sigui una de les millors maneres d’aïllar les finestres. No dubti en posar-se en contacte amb nosaltres per obtenir més informació sobre com el nostre vidre secundari pot ajudar-lo a aïllar les finestres durant l’hivern?

2. Envidrament doble i triple per aïllament de finestres

El doble o triple vidre de les finestres és una forma molt eficaç d’aïllar la llar. El millor és que té marcs que estalvien calor i envidrament. Tots dos mètodes utilitzen dos o tres panells de vidre amb un petit espai entre ells. Aquest espai atrapa l’aire calent i evita que es filtri millorant l’aïllament de les finestres.

 

L’únic inconvenient que podeu trobar és el cost, que podria ser prohibitiu, especialment si recentment va reemplaçar les seves finestres. A més, és possible que certes propietats enumerades no tinguin permís per reemplaçar les finestres de vidre simple amb doble vidre modern.

 

 
 

3. Cortines per aïllar les finestres

Abans que existissin mètodes d’alta tecnologia per aïllar les finestres, existien les cortines. Les cortines gruixudes són ideals per mantenir calentes les habitacions. Igual que el vidre secundari, detenen el moviment de l’aire i creen una capa eficaç d’aïllament.

 

A més, el color i el disseny adequats se sumen a l’estètica general de l’habitació. Això vol dir que pot fer que la seva habitació es vegi atractiva fins i tot quan la fa més càlida. No obstant això, hi ha un desavantatge significatiu dutilitzar cortines per escalfar-se. Aquest inconvenient és que bloquegen la llum solar. Com a resultat, no pot confiar en la llum o calor del sol.

 

×

Escriu-nos per whatsapp!

×