Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

L’estalvi energètic a Girona comença per l’aïllament

 
 
 
 


Si fa que les seves portes, finestres siguin més eficients des del punt de vista energètic, reduirà les seves factures d’energia i la seva petjada de carboni.

Sap que un bon aïllament pot significar un estalvi energètic de fins a un 70%?

El aillament energèticament eficient comprèn tant el doble com el triple envidrament. Es tracta de finestres  de pvc o alumini, amb dos o més cristalls en una unitat sellada. També pot millorar l’eficiència energètica de la seva casa instal·lant un tancament secundari, o fins i tot utilitzant cortines gruixudes.


 Tenir finestres energèticament eficients pot ajudar a reduir la seva petjades de carboni i les seves factures d’energia.


Els beneficis de les finestres energèticament eficients inclouen:

Una llar més confortable

El allament  eficient redueix la përdua de calor a través de les finestres y suposa menys corrents daire i punts freds. A més un bon aïllament en els tancaments pot significar un estalvi energètic de fins a un 70%.


Tranquil·litat i silenci

No només manté la calor, sinó que les finestres energèticament eficients aïllin la seva casa dels sorolls exterior.


Reducció de la condensació

Els aïllaments energetics amb finestres de pcv o alumini, eficients redueixen l’acumulació de condensació a l’interior de les finestres.
Instal·lació de Tancaments energètics a Girona eficients

Abans de canviar les finestres, consulteu amb l’oficina d’urbanisme de la seva localitat si teniu alguna de les següents circumstàncies a la seva habitatge:

Viu en una zona protegida.

Viu en un edifici protegit.

 

×

Escriu-nos per whatsapp!

×