Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Quina és la diferència entre les finestres de PVC i les d’alumini?

 
 
 
 

Quina és la diferència entre les finestres de PVC i les d’alumini?

¿Ha estat pensant en invertir en unas noves finestres de doble acristalament o de triple acristalament per a la seva casa, i segueix veient que diferents empreses parlen de PVC i d’alumini? No sempre està del tot clar que és la diferència, ¿verdad? Per això hem preparat aquest bloc per exponer les avantatges de cada tipus de finestra i ajudar-vos a prendre una decisió informada.

Quines són les avantatges de les finestres de PVC?

Les finestres de PVC són una gran opció si està buscant un nou acristalament doble o triple que li ajudeu a aïllar la seva casa. Aquestes són algunes de les principals avantatges:

Les finestres de PVC són molt fàcils de mantenir i netejar – poden quedar com a noves amb només passar un pany humid.

El PVC és un material naturalment càlid i els marcs multicámara de la PVC són excel·lents per a l’aislamiento, ajudant a mantenir les seves factures baixes durant l’hivern. Les finestres fabricades amb PVC solen ser millors aislantes tèrmiques que les d’alumini.

El PVC és un material lleuger, el que fa que les finestres de doble o triple acristalament de PVC sean ràpides i fàcils d’instal·lar.

El PVC pot durar fins a 20 anys en bones condicions, el que significa que la seva inversió serà duradora. A més, no perderà el seu color ni es decolorarà en absolut durant la seva vida útil.
A TancamentsAlbert, oferim efectes brillants d’imitació de fusta, el que significa que les seves finestres poden tenir un aspecte increïble sense costos elevados. També hi ha una gran varietat d’opcions de color. El PVC sol ser més barat que l’alumini.

Quines són les avantatges de les finestres d’alumini?

 

Però també hi ha alguns beneficis únics de les finestres d’alumini que val la pena conèixer:

 

El alumini tendeix a ser més fort que el PVC. Això significa que les finestres d’alumini poden tenir una aparença més lleugera, i una major superfície de vidre a causa de la força dels marcs.

Per aquesta raó, són molt populars en els edificis comercials i públics, com a escoles, oficines i edificis governamentals.

 

Això també pot ser una bona avantatge per a una casa residencial, si es busca un disseny particularment gran.
L’alumini amb recobriment de pols és extremadament durador, el que significa que qualsevol acabat que elija durarà molt de temps. Les finestres d’alumini poden durar fins a 20 anys.

Las finestres d’alumini també son respectuoses amb el medi ambient. L’alumini és indefinidament reciclable: quan es recicla, es crea alumini nou de molt alta qualitat i el procés només utilitza el 5% de l’energia necessària per crear el metall inicial.


L’alumini té una major flexibilitat de disseny que el PVC: la gamma de colors disponibles (inclou els colors dobles) és increïble.


Les finestres d’alumini estan dissenyades per suportar condicions bastant extremes i sobreviure a proves en categories d’exposició diverses.

Així que ahí lo té. Ambas opcions tenen grans avantatges, però la conveniència per a vostè depèn de les seves necessitats particulars. Posa’t en contacte amb nosaltres i organitzarem una consulta de disseny en la que explicarem totes les opcions disponibles.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×