Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Les finestres d’alumini són una gran opció per a qualsevol llar. Són duradores, resistents i estèticament atractives. No obstant això, com qualsevol element de casa teva, requereixen un manteniment adequat per mantenir-les en bon estat i funcionant correctament. Si voleu saber com cuidar les finestres d’alumini, aquí us presentem alguns consells per a un bon manteniment:

 

1. Neteja regularment les finestres

Les finestres d’alumini són fàcils de netejar i requereixen poc manteniment. Per mantenir-les en bon estat, les hauries de netejar amb regularitat. Fes servir aigua tèbia i sabó suau per netejar la superfície de les finestres. Evita fer servir productes abrasius o àcids, ja que poden danyar l’acabat de les finestres. Neteja també els marcs i les juntes de les finestres.

 

2. Lubrica les frontisses i els tancaments

Les frontisses i els tancaments de les finestres dalumini poden desgastar-se amb el temps. Per prolongar la vida útil, és important lubricar-los amb regularitat. Fes servir un lubricant en esprai o oli lleuger i aplica una petita quantitat a les frontisses i els tancaments de les finestres.

 

3. Revisa l’estat de les juntes

Les juntes de les finestres d’alumini són importants per mantenir una bona estanquitat i evitar lentrada daire o aigua. Revisa regularment l’estat de les juntes i reemplaça-les si estan malmeses o desgastades.

 

4. Neteja els canals de drenatge

Les finestres d’alumini tenen canals de drenatge que permeten que laigua de pluja es dreni adequadament. Si els canals de drenatge estan obstruïts, l’aigua es podria acumular i filtrar dins de casa teva. Per evitar-ho, neteja els canals de drenatge amb regularitat i assegura’t que l’aigua pugui fluir lliurement.

 

5. Protegeix les finestres d’alumini del sol i la pluja

El sol i la pluja poden afectar els acabats de les finestres d’alumini.

Per protegir-les, considera la possibilitat d’instal·lar tendals o persianes que bloquegin la llum solar directa i la pluja. A més, evita l’ús de productes químics agressius per netejar les finestres, ja que poden fer malbé l’acabat.

 

En resum, cuidar les finestres d’alumini és fàcil i requereix poc esforç. Amb una neteja regular, una lubricació adequada de les frontisses i tancaments, una revisió periòdica de les juntes, una neteja dels canals de drenatge i una protecció adequada contra el sol i la pluja, les finestres d’alumini es mantindran en bon estat durant molts anys. Si tens alguna pregunta o necessites ajuda amb el manteniment de les finestres, no dubtis en contactar amb un professional.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×