Tancaments Albert Fusteria d´alumini a Girona

Telèfon: 661 279 397

Telèfon: 661 279 397

Beneficis d’aïllar la terrassa aquest hivern a Girona

 
 
 
 

Amb els tancaments de terrasses podeu aprofitar aquest espai durant tot l’any, a l’hivern aïllar i protegir-nos del fred, alhora que sumes metres útils al vostre habitatge o negoci. A més, gaudeixes de molts altres avantatges que et descrivim a continuació.

Beneficis dels tancaments de terrassa

Tancar la teva terrassa, porxo, balcó… et permet gaudir d’aquests espais tot l’any i no tenir-los malbaratats o com un simple adorn.

El teu habitatge o negoci es revalora amb un tancament. Afegint metres útils per poder explotar.

A més, un tancament de terrassa t’ofereix altres grans avantatges:

Protecció del clima. Amb un tendal per tancar la terrassa, podràs aïllar la teva llar de l’excés de sol, pluja, aire… i gaudir d’aquest espai malgrat situacions climàtiques adverses o de calor.

L’estalvi d’energia. En protegir la llar de calor, la pluja, el fred, redueix el consum d’energia. La teva llar es manté fresca a l’estiu sense necessitat d’aire condicionat i càlid a l’hivern sense utilitzar calefacció.

Aïlleu els sons de l’exterior. Tancant la teva terrassa no només aconsegueixes un bon aïllament climàtic, també evites els sorolls molestos del carrer.

Una terrassa amb bon aïllament ajuda a estalviar fins a un 30% en energia. Els experts recomanen aïllar-ho tot, ja que punts com el sostre o el terra també generen pèrdues de calor. A més a més, si aquestes zones no estan ben aïllades, creen problemes de condensació i humitat.

Materials com la fibra de vidre, la llana de roca o el poliestirè són ideals per reforçar parets, terres i sostres.

Menys desordre. Amb un tancament evites que entri pols, brutícia, males olors de l’exterior a casa teva o negoci.

Major privadesa. Si tries un recinte, evites les mirades indiscretes dels teus veïns.

A l’hora de tancar la terrassa o el balcó pots triar diferents tipus de tancaments. El cost dependrà, entre altres factors, de la qualitat dels materials (estructura, lones, panells,…), els metres a tancar, les obres necessàries per a la seva instal·lació, l’accessibilitat a l’habitatge, els extres a afegir, el disseny, acabats…

Podeu triar entre diferents tipus de tendals o tancaments de terrassa. Aquí et detallem els més demanats.

×

Escriu-nos per whatsapp!

×